+385 99 2028 094

Donirali ste

U Vstyle Luxury Brandu, ne samo da se bavimo prodajom prekrasnih komada luksuznog namještaja, već smo odlučni i u pružanju podrške djeci u potrebi. Svjesni smo da luksuz ne znači samo imati lijepo uređen dom, već i pružiti ljubav, brigu i resurse onima koji su najranjiviji. Zato smo pokrenuli inicijativu za donacije, kako bismo zajedno stvorili pozitivnu promjenu u životima djece diljem Hrvatske.
 

Svaka kupovina kod nas ima dvostruki učinak – ne samo da unosi raskoš i eleganciju u vaš dom, već omogućuje i pomoć djeci koja se suočavaju s raznim izazovima. Odvajamo 5% našeg prometa kako bismo pružili podršku djeci s zdravstvenim problemima, mentalnim poteškoćama, djeci bez roditelja te onoj koja nemaju uvjete za školovanje.
 

U Hrvatskoj, brojna djeca trebaju podršku. Djeca s zdravstvenim problemima, kao što su kronične bolesti ili invaliditeti, svakodnevno se suočavaju s teškoćama koje zahtijevaju specijaliziranu njegu i podršku. Djeca s mentalnim poteškoćama trebaju prilagođene programe i resurse kako bi im se omogućila optimalna podrška i razvoj. 

Djeca bez roditelja trebaju osjećaj sigurnosti, dom i ljubav koju roditelji pružaju. Djeca koja nemaju uvjete za školovanje suočavaju se s izazovima u stjecanju obrazovanja, što može imati dugoročne posljedice na njihovu budućnost.
 

Vaša donacija ima ogroman utjecaj na živote ovih mladih ljudi. Podržavanjem naše inicijative, pružate im priliku za bolju budućnost. Vaša ljubav prema luksuznom namještaju može postati izvor ljubavi i podrške drugima. Svaki put kada odaberete komad iz naše kolekcije, znate da ste učinili razliku u životima djece koja potražuju pomoć.
 

Uz nas, ništa dodatno ne morate raditi. Vaša kupovina automatski pridonosi našoj donacijskoj inicijativi. 

Obračunski period prikupljanja donacija:
26.12.2022. – 25.12.2023.

Uz to, želimo istaknuti da naša inicijativa za donacije predstavlja samo početak. Statistika i podaci pokazuju da još mnogo djece treba podršku i resurse kako bi ostvarila svoje snove. Svjesni smo da svaka donacija, ma koliko bila mala, ima značajan utjecaj na živote djece diljem Hrvatske. Uz vašu podršku, možemo nastaviti raditi na stvaranju promjena u njihovim životima, dok uživate u svom luksuznom namještaju, pasivno.
 

Pozivamo vas da nastavite podržavati naš brend i našu misiju. 
 

Još jednom, hvala vam što ste dio naše inicijative. Vaša podrška čini razliku i donosi svjetlost u živote djece koja trebaju našu pomoć.
 

Vaš tim Vstyle Luxury Brand

Novosti

0
Košarica
  • No products in the cart.